Ilmavoimat twitter

Ilmavoimat (@FinnishAirForce) / Twitter

Valoa kohti! Kevät etenee Lapissa, ja lentokoulutusohjelmat valmistuvat hyvää tahtia. Pimeyttäkin riittää vielä sen verran, että lennämme talven viimeiset …

Puolustusvoimat – Twitter

Ilmavoimat ja Maavoimien ilmatorjuntayksiköt suojasivat taistelijoita. #kertausharjoitus #reserviläiset #taistelukalusto #valmius. Quote Tweet.

Karjalan lennosto (@KarjalanLsto) / Twitter

Karjalan lennosto on ilmavoimien valmiusyhtymä, jonka tehtävänä on valvoa vastuualueensa ilmatilaa. Karjalan lennoston päätukikohta sijaitsee Rissalassa.

J-P Keränen (@jpkerkko) / Twitter

Ilmavoimien komentaja, henkilökohtainen tili. … #Ilmavoimat lentää ylilentoja Maavoimien #sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuksissa: ➡️ 10.2.

Lapin lennosto (@Laplsto) / Twitter

PV:n arvostetuin palkinto myönnetään esimerkillisestä toiminnasta ja työstä sotilaallisen maanpuolustuksen hyväksi. #puolustusvoimat #ilmavoimat #laplsto.

Matti Niskanen on Twitter: “@charlyjsp @FinnishAirForce …

Ilmavoimat selvisi kylmästä sodasta, oli ensimmäinen PFP-maan ilmavoimat, joka läpäisi Naton evaluoinnin ja suorittaa tiivimmin kv-yhteistyötä, kuin koskaan …

Tero Tuominen on Twitter: “Edelliseen liittyen: hajautus on …

Edelliseen liittyen: hajautus on #Ilmavoimat-toiminnan avainsana. Tässä #Flygvapnet #Saab Viggen #coldwar-maantietukikohdassa. Hieno naamiointi!

Ajankohtaista – Ilmavoimat

Vierailu lennostossa on osa kenraalikuvernööri Simonin valtiovierailua Suomeen 6.–10. helmikuuta. 6.2.2023 | 11.52. Ilmavoimien sotilasvala- ja …

Keywords: ilmavoimat twitter