Nordnet huutokauppa

Mitä tapahtuu pörssin avaus- ja päätöshuutokaupoissa?

Erityistilanteissa huutokaupan suojamekanismi pidentää yksittäisen tarjouskirjan huutokauppa-aikaa, jos se havaitsee virheellisiä tai tavallisuudesta poikkeavia …

Osakkeiden osto | Nordnet-koulu

Esimerkkinä käytetään erästä koko Nordnet-asiakaskunnan omistetuimmista USA-osakkeista, teknologiajätti Applea. Ensin käsitellään tavallisen osto- ja …

OpenText (OTEX) osake – Nordnet

Osta osaketta OpenText (OTEX). Nordnetissä voit käydä kauppaa edullisin hinnoin. Klikkaa tästä ja katso reaaliaikainen osakekurssi.

Osakekaupankäynti

muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnet Bank AB:n … Nordnet Bank AB ja sen … 13:30 – 13:35 Päivänsisäinen huutokauppa.

Kysymys tarjoustasoista – Sijoitustieto

Kysymys tarjoustasoista | Sijoitustieto

17.7.2014 — Sitten, kun osakkeen huutokauppa päättyy, kaikki kaupat syntyvät yhtäaikaa siihen hintaan, jolla syntyy eniten kauppaa.

Moi,Seurailin Spondan tarjoustasoja Nordentilla ja siellä oli kuvan mukainen tilanne.Ja hetkeä myöhemminEli mistä mahtaa johtua yhtäkkinen myyntihintojen tippuminen reilusti alle ostohintojen ja miksi silti yhtään kauppaa ei ole tehty alle neljän euron?

Miten tää huutokauppa toimii? Ennen pörssi menee kiinni e…

Lue täältä enemmän: https://www.nordnet.fi/faq/3573-mitae-tapahtuu-poerssin-avaus-ja-paetoeshuutokaupoissa?guideCategory=2591.

Inventaarihävitys ja huutokauppa – YouTube

Nordnet | Sivu 55 | Kauppalehden keskustelupalsta

25.2.2022 — Mitä ihmettä Nordnet taas sekoilee?? Componentan tarjoustasot ja saldot on ihan päin … paukkuvat eli käynnistyy huutokauppa -menettely.

Mitä ihmettä Nordnet taas sekoilee??Componentan tarjoustasot ja saldot on ihan päin p**settä.Mitän tällaiseen kaupankäyntialustaan voi luottaa…?

Nordnet | Sivu 55 – Kauppalehden keskustelupalsta

Tätäkö se osakesijoittaminen nykyään on? huh mitä peliä! | Kauppalehden keskustelupalsta

23.4.2012 — Omaan nordnetin tilin. Satuin avaamaan Nokian osakkeen … Huutokauppa on kaupankäynnin alussa ja lopussa. Sillä määräytyy päivän avaus- ja …

Täytyy kyllä sanoa, että ihmetyttää, että miksi tän on ylipäätään annettu mennä tälläiseksi.Omaan nordnetin tilin. Satuin avaamaan Nokian osakkeen juuri…

Tätäkö se osakesijoittaminen nykyään on? huh mitä peliä!

Huutokaupat.com – Suomen kiinnostavin huutokauppa

Huutokaupat.com on Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Sivustolla on jatkuvasti myynnissä monipuolinen valikoima ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, …

Huutokaupat.com on Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Sivustolla on jatkuvasti myynnissä monipuolinen valikoima ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, työkaluja, kalusteita ja paljon muuta. Ilmoittajina toimivat tuhannet yritykset, ulosottovirastot, puolustusvoimat, kunnat ja muut julkisen sektorin toimijat..

Keywords: nordnet huutokauppa, nordnet jälkipörssi