Päivi lipponen twitter

Päivi Lipponen (@PaiviLipponen) / Twitter

Päivi Lipponen. @PaiviLipponen. Joined March 2009. 0 Following · 65 Followers · Tweets · Tweets & replies · Media · Likes. @PaiviLipponen hasn’t Tweeted.

Sanna Ukkola Twitter वर: “Päivi Lipponen Facebookissa hetki …

Päivi Lipponen tiesi Tampereen tuhopolttajien olleen rasisteja. Tuon pää on tahkojuustoa.

Jari Mäkäräinen on Twitter: “Kannattaako ottaa paljon …

Päivi Lipponen: “Elämme toistaiseksi erillistä arkea” | Eeva. Translate Tweet. eeva.fi. Päivi Lipponen: “Elän nyt ensimmäistä kertaa yksin”.

tommi parkkonen on Twitter: “paavo lipponen (sd) aloitti …

Päivi Lipponen kertoo Facebook-päivityksessään itse maksaneensa ruuat Kesärannassa ja myös pyykänneensä, siivonneensa ja kokanneensa itse.

Marko…………….. on Twitter: “@Sukkola Päivi Lipponen tiesi …

26.5.2021 — Päivi Lipponen tiesi Tampereen tuhopolttajien olleen rasisteja. Tuon pää on tahkojuustoa. Translate Tweet. 8:28 PM · May 26, 2021.

TH on Twitter: “@JariHanska Todettakoon, että Päivi Lipponen …

Todettakoon, että Päivi Lipponen ei näytä olevan tuon ilmaisen rahan talteenottajien joukossa… Translate Tweet. 9:50 AM · Aug 4, 2017.

Mikko Vuorenpää on Twitter: “Ja Päivi Lipponen on …

Sillä jos tämä ei ole huumoria, se on politikointia koronalla, jonka muun muassa Päivi Lipposen ylistämät demarit ovat kieltäneet. Translate Tweet.

Yle Uutiset on Twitter: “Valtioneuvoston kanslia pahoittelee …

Translate Tweet. yle.fi. Valtioneuvoston kanslia pahoittelee aamiaisrahoista noussutta mielipahaa – Päivi Lipponen vaati.

Aki Ruotsala on Twitter: “Mitäpä mieltä olette siitä kun Päivi …

Mitäpä mieltä olette siitä kun Päivi Lipponen tekee koronasta aika härskisti ja avoimesti politiikan tekemisen välineen?

Mats Uotila a Twitter: “Mitäs mieltä olisit Paavo Lipponen …

Lipponenhan maksatti autot, työhuoneet jne veronmaksajilla normietujen lisäksi. Päivi Lipponen on sitten myös toinen vasemmistokulu. Normi demuja.

Keywords: päivi lipponen twitter