Pikakahvimemegirl linkedin

Pikkarainen Minna – Businesswoman – Merkkitalli – LinkedIn

View Pikkarainen Minna’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Pikkarainen has 1 job listed on their profile.

Annina Pikkumäki – COO, Communications Strategist & Partner

… LiveFIN, The City of Helsinki | Learn more about Annina Pikkumäki’s work experience, education, connections & more by visiting their profile on LinkedIn.

Milla Pikkarainen – Social Media Coordinator – MySome

… milla.pikkarainen@hotmail.com | Learn more about Milla Pikkarainen’s work experience, education, connections & more by visiting their profile on LinkedIn.

meemitaiteilijat kertovat, milloin meemi muuttuu taiteeksi – YLE

Filttereilläkin voi käydä yhteiskunnallista keskustelua – meemitaiteilijat kertovat, milloin meemi muuttuu taiteeksi

14.1.2023 — Alma Tuuvan alter ego on Instagramin @pikakahvimemegirl. Tilillä on lähes 24 000 seuraajaa. Yhteiskuntakriittiset meemit keräävät tuhansia …

It Girls -kollektiivin meemitaiteilijat tutkivat internet- ja someilmiöitä, kauneusihanteita ja ympäristötuhoa.

Tyhmäksi blondiksi leimattu miljonäärijulkkis Paris Hilton on …

9.11.2021 — Linkedin. Rakastan Pikakahvimemegirlin tekemiä meemejä, joissa tosi-tv-kaunotar Paris Hilton laitetaan julistamaan feminismin ilosanomaa.

Parasta juuri nyt (19.11.2021): Linnasta ei luovuta, Hullu

Parasta juuri nyt (19.11.2021): Linnasta ei luovuta, Hullu – hullumpi – yläaste, Ilonen Talo, We Are Lady Parts, @pikakahvimemegirl – Kulttuuritoimitus

Parasta juuri nyt (19.11.2021): Linnasta ei luovuta, Hullu – hullumpi – yläaste, Ilonen Talo, We Are Lady Parts, @pikakahvimemegirl. Eli Harju. 19.11.2021.

Tällä palstalla Kulttuuritoimituksen väki kirjoittaa ajattomista ja ajankohtaisista asioista, jotka heitä juuri nyt kiehtovat. Eli Harju on ihaillut yliopistodemokratiaa ja meemejä sekä harrastanut sarjasprinttejä.

Vakavasti otettava villihevonen sosiaalisen median näyttämöllä

Vakavasti otettava villihevonen sosiaalisen median näyttämöllä – Tulva – feministinen aikakauslehti

18.2.2022 — Selasin vieroitusoireisiini LinkedInin ankeaa työelämäpöhinää, Facebookin raskaita buumerikeskusteluita ja kahlasin läpi erilaisia …

Tammikuun Instagram-lakko sai yhteiskuntatieteilijä ja ulkonäkötutkija Erica Åbergin pohtimaan sosiaalisen median näyttämöä. ”Sisällytän Instagram-teokseeni koko henkilöhahmoni”, hän kirjoittaa.

Päivälehden Museo

Päivälehden museo kertoo median historiasta, nykypäivästä ja tulevaisuudesta sekä sananvapauden toteutumisesta meillä ja muualla.

Minja Koskela

Kuvan otti @elisasalomaki ja aiheesta on postannut aiemmin mm. @pikakahvimemegirl … @pikakahvimemegirl. Lue lisää … LinkedIn. Mix. Odnoklassniki.

Keywords: pikakahvimemegirl linkedin