Synlab kirjaudu

Kirjaudu Terveyskansioon – SYNLAB

Kirjaudu terveyskansioon. Omasta Terveyskansiosta löydät kaikkien testiesi tulokset ja hallinnoit helposti ajanvarauksiasi.

Kirjaudu Ammattilaisen Terveyskansioon – SYNLAB

Kirjaudu

Ammattilaisen Terveyskansio on SYNLABin tarjoama palvelu, jonka kautta voit tarkastella SYNLABiin lähettämiesi potilaiden kuvantamis- ja laboratoriotutkimusten …

Henkilöasiakkaalle – SYNLAB

Ajan varaaminen. Voit varata meille ajan kirjautumalla Terveyskansioon, verkkoajanvarauksessa tai puhelimitse asiakaspalvelumme 010 326 3260 kautta.

Täältä löydät lisätietoa henkilöasiakkaalle sekä ajantasaista tietoa koronaviruksen vaikutuksesta toimintaamme

Kirjaudu – SYNLAB

Kirjaudu

Kirjaudu palveluun. Käyttäjätunnus. Salasana. in English Suomeksi Copyright © 2023 SYNLAB Suomi Oy. All Rights Reserved. Loading… Loading.

SYNLABin Terveyskansio on kätevä ja luotettava palvelu …

SYNLABin Terveyskansio on kätevä ja luotettava palvelu terveystietojen hallintaan – SYNLAB

28.11.2022 — Asiakkaan Terveyskansiossa voi asioida koko hoitopolun ajan …

Vaihda tutkimusaika – SYNLAB

SYNLAB – Vaihda tutkimusaika

Kirjaudu Terveyskansioon. Yksityisasiakkaana Ammattilaisena · SYNLAB. Palvelut. SYNLABIN PALVELUT. SYNLAB tarjoaa kattavan valikoiman laboratoriotutkimuksia …

Esteen sattuessa varatun ajan voi peruuttaa soittamalla ajanvaraukseen tai Terveyskansion kautta. Asiakaspalvelumme numero on 010 326 3260.

Kirjaudu – SYNLAB

Kirjaudu

The Diagnostic Information System- on käytössä koko hoitoprosessin ajan, dokumentoit, suunnittelet ja analysoit sekä raportoit.

Profile – SYNLAB | laboratorio

Kirjautunut sisään: -. Inventointi · Tilaa tuotteita · Unohtunut salasana · Kirjaudu ulos · Etusivu; Profile. Tilaa tuotteita Inventointi.

Ammattilaisille – SYNLAB

SYNLAB – Ammattilaisille

Kirjaudu sisään käyttäen pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. … SYNLABin valikoimaan kuuluvat rintojen 3D-ultraäänitutkimukset, mammografia, …

Ammattilaisen Terveyskansio® on kuvantamis- ja laboratoriotutkimuksiin lähettäville lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu palvelu.

Sales – Kirjaudu – SYNLAB

Kirjaudu

Myynti – Hallitse myyntimahdollisuuksia ja saa tarkat ennusteet. Auta tiimiäsi ja seuraa heidän myyntimahdollisuuksia. in English Suomeksi Svenska Francais …

Keywords: synlab kirjaudu, synlab kirjautuminen